Wij zijn Bianca van der Voort en Yolinde Pieters. Wij zijn sinds 2011/12 beide als gediplomeerd Equine Assisted Coaches werkzaam en hebben inmiddels veel ervaring met het coachen en begeleiden van teams, groepen, volwassenen en kinderen (zowel met als zonder indicatie). Door continue opleidingen, cursussen en workshops te volgen houden we onze kennis
up-to-date en bereiden we deze uit met nieuwe methodieken en coachvormen.


www.horsebuddy.nl
Bianca van der Voort


www.equidogs.nl
Yolinde Pieters

Ont-Span-Je in Rouw organiseren we in samenwerking met Leoniek van der Maarel. Leoniek is rouwspecialist, psycholoog, orthopedagoog, hypnotherapeut  en enneagramcoach. Leoniek is gespecialiseerd in rouw bij kinderen en volwassenen (rouw bij dood, ziekte en echtscheiding) en houdt zich bezig met allerlei concepten rondom het ‘nieuwe rouwen‘. Daarnaast heeft Leoniek het online rouwprogramma Lutografie ontwikkeld.

Het Nieuwe Rouwen
Leoniek van der Maarel

In Spanje gaan we naar de kuddes van Yeguada Onix. Dit is een fokkerij van het prachtige Pura Raza Española, oftewel Andalusiërs.

De dagen in Spanje zullen vastgelegd worden door Babette van der Wal Fotografie. Dit gebeurd onherkenbaar, wil je wel op de foto? Geen probleem, een mooie herinnering aan deze unieke ervaring wordt graag voor je vastgelegd.