Een uniek concept: Ont-Span-Je in Verbinding

Ben je de verbinding met jezelf even kwijt?
Doordat je een dierbare hebt verloren of een verlies geleden, bijvoorbeeld door ziekte, grote verandering, rotherinnering aan je jeugd en vraagt je af….. hoe nu verder?

Je omgeving vindt al snel dat je na een bepaalde periode weer volop in de maatschappij kunt functioneren, zowel op sociaal vlak als op het werk. Mogelijk ervaar je keer op keer dat men al snel van mening is dat je nu wel weer ‘normaal’ kunt doen. En dat terwijl jij zelf nog tegen grote emotionele blokkades aanloopt en helemaal niet klaar bent om weer ‘normaal’ te gaan doen. En wat is dat normaal eigenlijk? En wie bepaalt dat?

Een verlies of grote verandering  is heel ingrijpend. Het verdriet gaat niet zomaar voorbij, daar moet je heel hard voor werken. Je moet opnieuw gaan verbinden met je nieuwe ik. Deze fase noemen we (dus niet alleen na een overlijden) ook een rouwperiode. Eén van de vooraanstaande theorieën  in de rouwperiode is de theorie van de vier rouwtaken. Wij nemen je graag mee naar het prachtige en inspirerende Spanje om je in een ongedwongen omgeving bij te staan en om je inzicht te geven in deze vier rouwtaken. 

Wij bieden je een uitgebreid pakket aan bij hechte kuddes prachtige Spaanse paarden van Yeguada Onix. Door middel van oefeningen bij- en tussen de paarden ga je aan je rouwtaken werken. Dit zal je inspanning kosten, maar spanningen wegnemen en uiteindelijk ontspanning geven.

Wij willen je graag meenemen op reis om jezelf weer te vinden. 
Opnieuw verbinden met je nieuwe ik!