Een uniek concept: Ont-Span-Je in Rouw

Je hebt een dierbare verloren en vraagt je af….. hoe nu verder?

Je omgeving vindt al snel dat je na een bepaalde periode weer volop in de maatschappij kunt functioneren, zowel op sociaal vlak als op het werk. Mogelijk ervaar je keer op keer dat men al snel van mening is dat je nu wel weer ‘normaal’ kunt doen. En dat terwijl jij zelf nog tegen grote emotionele blokkades aanloopt en helemaal niet klaar bent om weer ‘normaal’ te gaan doen. En wat is dat normaal eigenlijk? En wie bepaalt dat?

Het verlies van een dierbare is heel ingrijpend. Het verdriet gaat niet zomaar voorbij, daar moet je heel hard voor werken. Eén van de vooraanstaande theorieën is de theorie van de vier rouwtaken. Wij nemen je graag mee naar het prachtige en inspirerende Spanje om je in een ongedwongen omgeving bij te staan en om je inzicht te geven in deze vier rouwtaken. 

Wij bieden je een uitgebreid pakket aan bij hechte kuddes prachtige Spaanse paarden van Yeguada Onix. Door middel van oefeningen bij- en tussen de paarden ga je aan je rouwtaken werken. Dit zal je inspanning kosten, maar spanningen wegnemen en uiteindelijk ontspanning geven.

Wij willen je graag meenemen op reis om jezelf weer te vinden.